TLC ‘Counting On’ Spoilers: John en Abbie’s nieuwe baby is hier!

TLC Counting On Spoilers vindt dat de fans van de Duggars houden en een van de meest populaire koppels op de show is John en Abbie Duggar. Ze staan op het punt om hun nieuwe kind te verwelkomen in de wereld. Ze waren een van de zes paren die aankondigden dat ze dit jaar een baby zouden krijgen. Abbie wordt deze maand verwacht en zou binnenkort hun dochter moeten krijgen. John en Abbie hebben het over veel namen gehad en we zijn benieuwd hoe ze haar zullen noemen.

TLC ‘Counting On’ Spoilers: De Duggar Huwelijken

John en Abbie waren een koppel dat veel later trouwde dan de anderen. Over het algemeen zullen de Duggars het meisje dat ze leuk vinden het hof gaan maken als ze tieners zijn. Dit zal dan leiden tot een huwelijk en vervolgens tot kinderen. Abbie en John ontmoetten elkaar pas veel later dan hun tienerjaren. John was 28 en Abbie was 26 toen ze besloten te gaan trouwen. Na slechts een jaar getrouwd te zijn geweest, zijn de twee blij dat hun dochter komt!

TLC ‘Counting On’ Spoilers: John en Abbie’s New Baby

Als u naar de TLC show heeft gekeken, bent u waarschijnlijk op de hoogte van de regels van de Duggar clan. Op de huwelijksnacht is het de standaard om die nacht zwanger te worden. De meeste Duggars hebben precies negen maanden na hun huwelijk kinderen gekregen. Ze verspillen geen tijd met het opbouwen van hun gigantische families! Sommige fans van de show denken zelfs dat de Duggars bruiloften plannen op basis van wanneer de vrouwen het meest vruchtbaar zijn. Deze theorie lijkt een beetje vergezocht, maar je weet maar nooit.

John en Abbie zijn niet een van de koppels die meteen zwanger probeerden te raken. Ze hebben ongeveer zes maanden gewacht voordat ze het probeerden. Sommigen denken dat ze het eerder probeerden, maar ze hebben nooit anders gezegd. Het lijkt erop dat deze twee niet echt gehaast zijn om kinderen te krijgen en we respecteren die keuze heel erg! Terwijl sommige fans niet begrijpen hoe ze zich zoveel kinderen kunnen veroorloven, werken deze Duggars als verpleegster en piloot.

De baby komt binnenkort en veel fans zijn nieuwsgierig naar wat het ‘Counting On’-paar hun dochter zal noemen. Fans gingen naar de sociale media om hen te helpen met namen. Hier zijn wat ideeën voor namen van Reddit. “Amelia Grace, Skye Grace, Clara, Florence, of zelfs Air Force One Duggar.” Sommige waren geweldig en sommige waren gewoon dom. Het maakt niet uit wat de Duggars uiteindelijk hun nieuwe dochter noemen, we hopen haar snel te ontmoeten en alle gezonde vibes op hun weg te sturen!

Lees ook: Top 3 voordelen van raamfolie