Manieren om je borsten te vergroten (zonder chirurgie)

Hoewel borstimplantaten tegenwoordig een gangbare praktijk zijn, kun je je nog steeds vrij bang en onaangenaam voelen om een kunstmateriaal in je lichaam in te brengen. Daarom wil ik je vandaag een aantal manieren laten zien om je borst te vergroten, zonder chirurgie. Natuurlijk zijn deze methoden waarschijnlijk niet zo effectief als het krijgen van een borstimplantaat, maar het kan geen kwaad om ze eens te proberen als je echt wilt voorkomen dat je een snede van je huid maakt. Dus zonder verdere omhaal, laten we er meteen in duiken.

Borst vergrotende producten proberen

Borst uitbreiding producten zoals volle boezem tabletten, zijn een van de meest voorkomende praktijk om je borstgrootte te verhogen. Het doel van deze borst uitbreiding producten is het verhogen van de productie van hormonen die uw borsten kunnen vergroten. Deze hormonen omvatten:

  • oestrogeen
  • progesteron
  • groeihormoon
  • insuline-achtige groeifactor

Het verhogen van deze hormonen in je lichaam kan je borstgroei stimuleren.

Het verhogen van je borst grootte is door het nemen van pillen die oestrogeen en progestine bevatten. Deze hormonen bestaan ook in anticonceptiepillen, en dus waarom ze vaak de grootte van je borsten vergroten. Het nemen van deze supplementen twee keer per dag zal helpen verhogen van oestrogeen niveau in je lichaam, waardoor het bevorderen van je borst grootte toename.

Natuurgeneeskundige oplossingen

Als je nog natuurlijker wilt gaan, zijn natuurgeneeskundige opties misschien een betere keuze voor jou. Je kunt proberen om borst vergrotende kruiden te gebruiken. Er zijn verschillende soorten plantensupplementen en kruiden die bedoeld zijn om de borstgroei te stimuleren, die online of bij de lokale winkels in jouw omgeving kunnen worden gekocht.

Deze kruiden omvatten:

  • Fenegriek
  • Venkelzaden
  • Pueraria mirifica

Sommige natuurgeneeskundige kruiden kunnen problemen veroorzaken als je momenteel bepaalde medicijnen gebruikt. Daarom raad ik je aan om eerst met je huisarts te praten voordat je met een kuur van deze plantensupplementen begint.

Lees ook: Manieren om geld te besparen: hoe bespaar je elke maand geld