3 tips voor het kiezen van restaurantservies

Hoewel voor de meesten van ons, de rol van serviesgoed niet iets is wat we overwegen, voor restauranthouders, chef-koks en fijnproevers, kan de keuze van borden goed het verschil maken tussen een geweldige presentatie en een echt arme presentatie. Het is een belangrijk onderdeel van de algehele uitstraling van je eetkamer en zet een toon die aangenaam of afschrikwekkend kan zijn. In je inspanningen om een blijvende indruk achter te laten op gasten die in je restaurant dineren, zijn hier tips om te overwegen bij het kiezen van het perfecte servies.

Budget

Houd rekening met een specifiek budget, maar houd ook rekening met de waarde van je aankopen. Houd in gedachten, het kopen van betere en meer duurzame stukken nu die een beetje duurder zijn kan je meer geld besparen op de lange termijn. Goede kwaliteit porselein zal niet zo veel krassen wanneer gestapeld, zoals de bodem is glad en het is beter bestand tegen markeringen achtergelaten door flatware. Serviesgoed voor commerciële instellingen is over het algemeen hoger geprijsd dan voor het huis, hun heavy-duty duurzaamheid is de investering waard. Bekijk voor duurzame, kwalitatieve serviesgoed bij Tovari horeca servies.

Gebruik

Als je restaurant een aantal gerechten op kookplaten serveert, kijk dan naar het kiezen van serviesgoed dat bestand is tegen de hoge hitte en investeren in onderleggers. Winkel voor borden en schalen die geschikt zijn voor de magnetron of oven, die duurzamer en duurzamer zullen zijn.

Bij het selecteren van je serviesgoed, moet je de tijd nemen om de juiste opties te kiezen die passen bij het concept van je restaurant. Het is belangrijk dat de eerste indruk een gedenkwaardige indruk is, die de klanten steeds weer enthousiast maakt om terug te komen.

Sfeer

Bedenk wat he echt wilt uitbeelden in je restaurant. Is het een fijne eetgelegenheid of een informele zaak? Verfijnd? Leuk en trendy? Warm en kleurrijk? Voor een fijnere eetstemming kies je voor porseleinen borden, terwijl je voor melamine- of plastic borden kiest voor een ongedwongen sfeer. Om een trendy gevoel te krijgen, gebruik je vierkante borden. Om een meer leuke sfeer te creëren, voeg een beetje kleur toe aan de tafel.

Lees ook: Manieren om je borsten te vergroten (zonder chirurgie)