Fleshlights: Wat is het en waar kan je het krijgen

Fleshlight heeft meer dan honderd verschillende texturen gecreëerd. Deze zijn geleverd met standaard kont, mond, kutje en (kont)wangen naast een grote verscheidenheid aan realistische openingen, gevormd uit echte pornosterren. Standaard koffers en mouwen zijn er ook in verschillende kleuren, waaronder nieuwigheid goud en blauw, maar ook meer realistische “vlees” kleuren wat het kinky maakt.

Een standaard Fleshlight is er in vier delen: mouw, koffer en twee eindkappen. Echter, als je je Fleshlight collectie uitbreidt, kun je er misschien voor kiezen om alleen extra mouwen te kopen om geld te besparen. Alle standaard “mouwen” en Fleshlight meisjesmouwen hebben dezelfde maat, dus kunnen met dezelfde koffers gebruikt worden.

Als je niet zeker weet welke Fleshlight je eerst moet proberen, kun je reviews lezen online van Fleshlights, vaak is elke vraag die je kunt bedenken waarschijnlijk al is gesteld en beantwoord. Ook kan je met ons contact nemen voor meer informatie.

Je kunt bijvoorbeeld Thomas zijn Fleshlight review vinden: lees de fleshlight review op deze website.

Bestellen, verzenden, factureren en retourneren

De eerste zorg die velen hebben bij het bestellen van een seksspeeltje online is of iemand het zal weten. Zullen uw buren de doos zien? Zullen uw kinderen vragen stellen? Zullen je huisgenoten of partner een glimp opvangen van je creditcardrekening?

Gelukkig zijn de meeste seksshops zich bewust van deze zorg en doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat je bestelling onopgemerkt blijft. De meeste doen een neppe bedrijfs naam op de verpakking. Hetzelfde zal gelden voor de meeste volwassen detailhandelaren in de industrie en dit is zo’n gemeenschappelijke zorg dat de informatie meestal prominent aanwezig is op de website.

Wees je ervan bewust dat retourzendingen alleen worden geaccepteerd voor ongeopende en defecte artikelen (een andere reden om alleen met gerenommeerde bedrijven te werken), dus zorg ervoor dat je de voorwaarden en de FAQ-pagina van de webshop leest voordat je bestelt.