Redenen waarom je een beveiligingscamera nodig hebt

Voorbij zijn de dagen van de ouderwetse deurbellen. Meer en meer mensen vinden de waarde van draadloze beveiligingscamera. Niet alleen is de technologie nieuw en intrigerend voor huiseigenaren, maar het biedt ook veel voordelen.

WETEN WIE ER VOOR DE DEUR STAAT

Uiteraard, de grootste functie en het gebruik van de video deurbel camera is om te bepalen wie er voor de deur staat.

JE bent waarschijnlijk schuldig aan het op jouw tenen lopen naar de deur om door het kijkgaatje te kijken en te zien wie er aan de andere kant is. Met een videodeurbelcamera hoef je dat niet meer te doen en kun je zien wie er is, zonder dat je hoeft op te staan en te stoppen met wat je aan het doen bent.

SPREEK MET BEZOEKERS ZONDER DE DEUR TE OPENEN

Met de draadloze videodeurbel kun je niet alleen zien wie er voor de deur staat, maar je kunt ook in twee richtingen communiceren. Dit is een broodnodige laag van veiligheid.

Als de persoon een vreemde is, is het vaak veiliger om te bepalen wat hij nodig heeft voordat je de deur opendoet. Met de smartphone communicatiefunctie kun je de bezoeker aan de deur aanspreken, of je nu thuis bent of niet.

Als je bijvoorbeeld aan het werk bent en een vreemde drukt op de videodeurbel, kun je antwoorden en hen op weg sturen zonder dat ze zelfs maar weten dat je niet thuis bent.

Bezoekers niet laten merken dat je niet thuis bent, is van groot belang om de kans op diefstal te minimaliseren.

ZIEN WIE ER LANGSKWAM TOEN JE WEG WAS

Als je om onbekende redenen een videogesprek mist, wordt er een foto van de bezoeker gemaakt en worden de tijd en datum geregistreerd. Zo weet je precies wie er die dag langskwam en wanneer ze er waren.

HOOGWAARDIGE VIDEOBEWAKING

Een videodeurbelcamera wordt ook gezien als een extra camera waarmee je jouw woning in de gaten kunt houden.

De live feed van de camera kan op elk moment worden bekeken vanaf een smartphone. De kwaliteit overdag is geweldig en verrassend genoeg is het nachtzicht op deze camera net zo verbazingwekkend.

Dag of nacht zal de kwaliteit van de videobeelden jouw verwachtingen overtreffen.

KRACHTIG ONDERDEEL VAN DE TOTALE HUISBEVEILIGING

Als je al een huisbeveiligingssysteem of andere smart home-functies hebt geïnstalleerd, is een videodeurbelcamera een must-have als onderdeel van jouw algehele smart home-beveiligingsstrategie. In wezen is het een extra beveiligingslaag om jouw eigendom te beveiligen.

Met videodeurbelcamera’s kun je in de gaten houden wie er komt en wie er gaat, controleren of er pakketjes worden bezorgd en nooit meer gestoord worden door deurwaarders.

Lees ook: 5 Voordelen van het gebruik van recruitment software