Het belangrijkste waar je naar moet kijken bij het kopen van een telefoon hoesje

Toen de mobiele telefoons voor het eerst uitkomen in de jaren ’80 zou niemand hebben gedacht aan covers en cases, aangezien de sets die verkocht worden waarschijnlijk een atoombom kunnen overleven. Grapje natuurlijk.

Bijvoorbeeld, Motorola’s DynaTAC 8000x (de eerste in de handel verkrijgbare mobiele telefoon) woog 790 gram en was 25 cm lang (exclusief de rubberen antenne). Dus zelfs als die mobiele telefoon zou vallen, was de kans groter dat hij de vloer zou beschadigen dan zichzelf.

Naarmate de mobiele telefoons echter steeds geavanceerder werden, werden ze ook steeds gevoeliger en kwetsbaarder. Als gevolg hiervan begonnen telefooncovers en phone cases aan populariteit te winnen.

Mensen raken vaak in de war als ze winkelen voor mobiele telefoon covers te wijten aan het feit dat er veel opties beschikbaar zijn in de markt. Om te beginnen, ze zijn niet zeker of ze moeten gaan voor een siliconen, plastic, koolstofvezel of een leren mobiele telefoon case. Zie voor meer hoesjes op iyupp.

Dus in dit artikel geef ik je de belangrijkste tip die je moet weten bij het kopen van een plastic, siliconen rubber of leren hoesje.

Grootte en pasvorm

Mobiele telefoon hoesjes gemaakt van plastic, siliconen rubber of leer  passen meestal goed bij het apparaat. Terwijl de meeste siliconen hoezen en plastic hoesjes alleen de zijkanten en de achterkant van de telefoon bedekken, worden lederen hoesjes meestal geleverd met een extra flap om het scherm af te dekken, wanneer het apparaat niet in gebruik is.

Plastic telefoon hoesjes zijn meestal licht en voegen geen extra bulk toe aan de telefoon (hoewel hun exacte gewicht en volume kan variëren, afhankelijk van of ze gemaakt zijn van hard, zacht of hybride plastic). Ze passen ook vrij goed in de telefoon en men hoeft de hoes niet te verwijderen om de telefoon op te laden, naar muziek te luisteren of foto’s of video’s te maken.

Leren hoesjes, aan de andere kant, passen over het algemeen niet goed, en men moet voortdurend de cover verwijderen alleen maar om toegang te krijgen tot alle gebieden van het scherm. Ook lederen tassen zijn meestal omvangrijker dan plastic en siliconen.

Siliconen hoesjes zijn waarschijnlijk het beste qua grootte en pasvorm, omdat ze de telefoon als een huid bedekken. Mobiele etuis van siliconen voegen ook een minimaal gewicht en volume toe aan de telefoon (dit is echter afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de dikte en de kwaliteit van de etuis).

Gerelateerd: Manieren om geld te besparen: hoe bespaar je elke maand geld