De 3 underrated WordPress thema’s van 2019

Zerif Pro

Zerif Pro is ongetwijfeld een van de meest populaire WordPress thema’s ooit gemaakt. Het thema biedt een uitstekende design lay-out en prachtige features waar iedereen van houdt en het thema blijft ook in 2016, 2017 en 2019 op de lijst van de allerbeste WordPress thema’s te staan. Het heeft een volledig responsieve lay-out die er geweldig uitziet op elk apparaat.

Zerif Pro thema is gebaseerd op geweldig parallax scrollen ontwerp – prachtige animatie-effecten met grote beelden maken het er sierlijk uitzien. Het is compatibel met WooCommerce, zodat u gemakkelijk eCommerce functies op uw website kunt toevoegen. Bovendien heeft het een diepe integratie met de SiteOrigin’s Page Builder, waardoor u grenzeloze aanpassingsmogelijkheden heeft. Het is eenvoudig, makkelijk te gebruiken thema dat geen coderingskennis nodig heeft, terwijl de demo import optie u in staat stelt om de demo gegevens te importeren in een enkele klik en direct een website te creëren die eruit ziet als de thema demo.

Monstroid2

Monstroid2 is een multipurpose thema met een schoon en minimalistisch ontwerp, gebouwd voor elke soort gebruiker. Het is een geweldige creatie van Template Monster. Met meer dan 500+ HTML bestandssjablonen, 20+ Home lay-outs, meer dan 90 Multi en One-page ontwerpen, zorgt Monstroid2 ervoor dat u die droomwebsite van uw werkelijkheid zonder enige moeite zult maken.

In plaats van een functie verrijkt WordPress thema, Monstroid2 definieert zichzelf als een volledig uitgeruste, multi-purpose website template en met goede reden. Met tientallen meesterlijk ontworpen sjablonen voor elk type website, van portfolio’s tot eCommerce tot bloggen, biedt Monstroid2 bovendien vooraf gemaakte elementen en HTML-bestanden om eenvoudig een website te bouwen die geschikt is voor elk doel. Het thema wordt ook geleverd met soepele parallax scrollen en Retina-ready ontwerp en een krachtige zoekmachine om ervoor te zorgen dat uw kijkers vinden uw website gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor elk platform.

Sydney Pro

Sydney Pro is een geweldig WordPress business thema geschikt voor alle soorten zakelijke websites en freelancer / portfolio websites. De gratis versie van het Sydney thema is een van de meest populaire thema’s in de officiële WP thema repository sinds 2016. Het thema heeft een eenvoudige maar verbazingwekkend mooie lay-out die zeker iedereen zal bevallen.

Sydney Pro thema wordt geleverd met een bos van krachtige functies die u in staat om een volwaardige website te creëren in een mum van tijd. Het beschikt over crelly slider, extra paginasjablonen, extra widgets, enkele post/pagina opties, de video header, WooCommerce ondersteuning, enz. Het thema is gebouwd door het team van zeer enthousiaste WP-ontwikkelaars die de beste WordPress-praktijken volgen. Het thema is eenvoudig te gebruiken, zodat iedereen zonder codeerkennis direct een complete website kan installeren en maken.