Alle informatie over haar extensions in 2019

Er zijn vele soorten hairextensies die er zijn en het product is enorm populair geworden in de afgelopen jaren. Permanente extensies komen traditioneel in de vorm van een vlechtwerk dat kan worden verlijmd met lijm of gevlochten in de vorm van een vlechtwerk. Tegenwoordig zijn er echter veel meer mogelijkheden om uit te kiezen. Zoals OxY clip-in extensions van OxY hair. Dit is tegenwoordig de beste mogelijkheid.

Hoe weet u welke extensies u moet selecteren?

De beste haarverlenging voor je haar kan pas echt worden geselecteerd na een consultatie, dus waar je ook gaat – ga eerst naar de salon om te praten met een stylist die je kan begeleiden bij het kiezen van de beste en meest geschikte methode voor je haar.

LEES OOK: Alle informatie over Apothekers 2019

Is menselijk haar beter?

“Menselijk haar zal er altijd het beste uitzien en voelen en het zal langer meegaan. Het zal zich ook gedragen als je eigen haar en is veel gemakkelijker te wassen, te stylen en te onderhouden”, zegt OxY hair. Een andere reden om ervoor te kiezen is dat je er warmte styling tools op kunt gebruiken die je niet kunt gebruiken bij een door de mens gemaakt haar.

Hoe moet u zorgen voor extensies?

“De top drie dingen die ik aanbeveel zijn het gebruik van een volume of het verduidelijken van shampoo”, zegt OxY Hair. ” Droog altijd je haar met een handdoek tot 70% droog. Daarna moet je pas kammen.

Kan hair extensions schade veroorzaken

Het goede nieuws is dat extensies uw haar niet beschadigen als u het onderhoudsadvies opvolgt en ze voor de juiste duur draagt. U hoeft alleen maar streng te zijn over het niet houden van ze in te lang.

Werken extensions voor alle haartypes?

Verschillende methodes werken beter voor verschillende haartypes. Als iemand bijvoorbeeld erg krullend haar heeft, is de micro-ring methode geweldig omdat ze erg plat op het hoofd zitten en de warmte heel dicht bij de wortel kan worden aangebracht. Uw stylist moet u doorpraten wat het beste voor u is.

Hoeveel kosten hairextensies?

De prijzen variëren op basis van de methode, het bedrag en de lengte die u besluit te hebben, maar ze kunnen meestal beginnen vanaf ongeveer 50 euro tot 100 euro bij OxY extensions.