4 dingen die je niet wist over autosleutel reparaties

Er zijn veel dingen in het leven die onbekend zijn. Waar gaat die tweede sok heen? Is een hotdog een broodje? Is de jurk zwart en blauw of wit en goud? Eén ding weten we zeker: het leven gaat soms niet zoals gepland, zeker niet als het om je autosleutels gaat.

Als je jouw autosleutels bent kwijtgeraakt en ze moeten worden vervangen, heb je misschien de reparatie van het autoportierslot nodig. Maar hoeveel weet je eigenlijk over deze diensten? Wist je dat er sleutels zijn die beter beveiligd zijn dan de sleutels die uit de fabriek komen? Wist je ook dat je jouw auto niet hoeft te slepen als de sloten niet werken?

Lees verder om meer te weten te komen over deze en andere feiten die je misschien niet weet over het repareren van autodeursloten. En bekijk hier de autosleutel bijmaken kosten.

Je hoeft jouw voertuig niet te slepen

Wanneer je jouw sleutels in jouw auto op slot doet, gaan veel mensen er terecht van uit dat je een slotenmaker kunt bellen om de situatie op te lossen. Maar wat gebeurt er als je je sleutels helemaal kwijt bent? Moet je de sleepwagen niet bellen om jouw voertuig te verplaatsen, omdat je het voertuig niet kunt bedienen zonder de sleutel? Nee, eigenlijk niet. Een slotenmaker die gespecialiseerd is in het repareren van autoportieren kan jouw probleem ter plaatse aanpakken, wat ons op punt twee brengt…

Toetsen kunnen ter plaatse worden geknipt en geprogrammeerd

Of het nu gaat om een persoonlijk voertuig of een huurauto, de beste slotenmakers kunnen naar je toe reizen en sleutels ter plaatse maken. Dankzij state-of-the-art apparatuur en jarenlange ervaring/training kunnen fysieke sleutels met behulp van een laser worden gesneden en kunnen elektronische sleutels ter plaatse worden geprogrammeerd. In veel gevallen is dit zelfs goedkoper dan wanneer je jouw auto naar de dealer brengt om jouw verloren autosleutel te vervangen.

Er zijn zowel fabriekssleutel als high-security sleutel opties

Wist je ook dat er meer veiligheidssleutelopties zijn dan de opties die je van de fabriek heeft gekregen? Dat is een van de voordelen van het gebruik van een slotenmaker om jouw sleutels te vervangen. Een slotenmaker heeft een hele wereld aan veiligheid en de beste hebben toegang tot hoogbeveiligde lasergesneden sleutels en geprogrammeerde sleutels. Ze werken ook gegarandeerd elke keer, elke keer voor de levensduur van jouw voertuig.

Alle soorten voertuigen kunnen worden gerepareerd

Je denkt misschien ook dat alleen bepaalde typen of merken voertuigen ter plaatse kunnen worden gerepareerd, maar dat is niet het geval. De beste slotenmakers (zoals A-1 Slotenmaker) maken en programmeren sleutels voor Toyota, Ford, Honda, Chevrolet, Lexus, Acura en meer. Het maakt niet uit wat voor voertuig je rijdt, je kunt profiteren van betaalbare en handige reparatiediensten voor autoportieren.

Lees ook: Voordelen van diamond painting voor jouw gezondheid